EN
Minden kategória

Hírek

Főoldal>Hírek

181 millió! A HNAC nyerte a nigeri Kandaji vízerőmű elektromechanikus berendezéseinek szállítására és telepítésére kiírt ajánlatot.

Idő: 2021-05-25 Találatok: 40

图片 1

Nemrég a vállalat megkapta a China Gezhouba Group International Engineering Co., Ltd. által kiadott „Értesítést a nyertes ajánlatról”, amely megerősíti, hogy a HNAC volt a nyertes ajánlattevő a nigeri Kandaji vízerőmű mechanikai és elektromos berendezések szállítására és telepítésére. A nyertes ajánlat 28,134,276.15 18,120.72 XNUMX USD volt (ami körülbelül XNUMX XNUMX tízezer CNY-nak felel meg).

A nigeri Kandaji vízerőmű az „Egy övezet, egy út” kezdeményezés egyik fontos projektje. Az erőmű beépített teljesítménye 130 MW, átlagos éves energiatermelése pedig körülbelül 617 millió kilowattóra. Ez messze a legnagyobb vízerőmű Nigerben. A projekt körülbelül 180 km-re található Niameytől, amely Niger fővárosa. Az energiatermelésre összpontosít, és figyelembe veszi mind a vízellátást, mind az öntözést. A projekt befejezése után nagymértékben megoldja az áramellátási hiányt Niger fővárosában, Niamey-ben és a környező területeken, segít Nigernek megszabadulni attól a nehézségtől, hogy a villamos energia importjára támaszkodjon, és elősegíti a helyi gazdasági fejlődést. A projekt kivitelezése során több munkahelyet is biztosít majd, hogy számos technikai tehetséget kiművelhessen Niger számára.
Az elmúlt években a cég közép- és nyugat-afrikai üzletága jól fejlődött, termékei és szolgáltatásai Sierra Leonéban, Szenegálban, a Közép-afrikai Köztársaságban, Egyenlítői-Guineában és más országokban is gyökeret vertek. A pályázat elnyerése tovább bővíti a cég befolyását a nyugat-afrikai piacon. A vállalat emellett megragadja ezt a lehetőséget, hogy szolgáltatási színvonalát folyamatosan javítsa, és hozzájáruljon a Kína-Afrika együttműködéshez.

Előző: [Projekthírek] A Chenzhou Jiucaiping energiatároló erőművet sikeresen csatlakoztatták a hálózathoz próbaüzem céljából

Következő : A HNAC segített a Huiyang Kerületi Mezőgazdasági és Vízügyi Iroda vízelvezető szivattyúállomásának üzemeltetési és karbantartási készségfejlesztő tanfolyamának sikeres lebonyolításában