EN
Minden kategória

Hírek

Főoldal>Hírek

Jó hír | A HNAC Technology Co., Ltd. nyerte a Guangdong Yuehai Wulan atomvízerőmű-projektre vonatkozó ajánlatot

Idő: 2021-08-27 Találatok: 68

A közelmúltban a HNAC Technology Co., Ltd. sikeresen megnyerte a Guangdong Yuehai Water Affairs 2021-es harmadik tételes berendezésbeszerzési projektjének ajánlatát, amely a Lam Atomerőmű víz alatti ultraszűrő rendszerének ajánlattételi szakasza. A projekt a Lanhe Water Plant és a támogató csővezeték-hálózat bővítési projektje a Guangzhou város Nansha kerületében, feldolgozási kapacitása 150,000 XNUMX m³/nap. Az egész Nansha New District növekvő vízigényét viseli. Ez egy kulcsfontosságú állami támogatási projekt és egy előnyös projekt a guangzhoui Nansha körzetben.

3 副本

A projektben halmozott tavakat és fejlett ultraszűrő membrános fejlett kezelési technológiát alkalmaznak, amely nemcsak a gyárvíz vízminőségét biztosítja, hanem földet is takarít meg. Ugyanakkor a projekt bevezeti az „intelligens vízügyek” fogalmát is, amely fejlett számítógépes hálózati technológiára, térinformatikai technológiára, BIM technológiára és nagyszabású adatbázis-kezelési technológiára támaszkodik, hogy központosított irányítási és decentralizált vezérlőrendszer-struktúrát építsen ki. praktikus, biztonságos, megbízható és átfogó rendszer az ügyfelek számára, Hatékony városi intelligens vízügyi információs rendszer, amely hatékonyan javítja az ügyfelek gazdálkodási hatékonyságát és költséghatékonyságát.

A Lam Atomerőmű bővítési projektje a HNAC Technology membránmódszeres kommunális vízkezelésének egy másik jellemző eredménye, amely új szintre emeli a társaság kommunális vízkezelési üzletágának fejlesztését. A hazai települési vízkezelés területén vezető vállalatként a HNAC a Peking Grant és a Kanpur leányvállalataival együttműködve mindent megtesz annak érdekében, hogy az építési feladatokat időben, minőségben és mennyiségben elvégezzék.


További irodalom:

A Nansha New Area gyors fejlődésével a meglévő vízkészlet fokozatosan nem tudta kielégíteni a növekvő vízigényt. A Nansha New Area egyik fő vízellátási forrásaként a Lam Atomerőművet körülbelül 30 éve építették, a hagyományos víztisztító berendezések régiek, az automatikus vezérlőrendszer hiányos, és a kifolyó víz minősége instabil. Fel kell gyorsítani a Lám Atomerőmű bővítési projektjét, és ezzel egyidejűleg a gyári fővezeték projekt kivitelezését. A projekt befejezése után a Lanhei Atomerőmű napi víztermelési kapacitását 30,000 150,000 tonnáról 300,000 XNUMX tonnára emelik, ami XNUMX XNUMX ember javát szolgálja a három északi Dongchong, Dagang és Lanhe városában.

Előző: A HNAC részt vett a 2. Kína-Afrika Gazdasági és Kereskedelmi Expón

Következő : A Közép-afrikai Köztársaság elnöke részt vesz a Boali 2 vízerőmű befejezésének ünnepségén