EN
Minden kategória

Hírek

Főoldal>Hírek

[Jó hír] Hivatalosan elindították a HNAC Maoming Binhai új területi csapvíz befektetési társaság karbantartási szolgáltatási projektjét

Idő: 2020-12-18 Találatok: 61

A Maoming Binhai New Area vízellátási projektjét a Maoming Binhai New Area Urban Investment and Development Co., Ltd. és a Kínai Vasúti Hetedik Iroda Xi'an Company Maoming Project Department fővállalkozója fektette be és építette meg. A HNAC biztosította a projekthez szükséges összes elektromechanikus berendezést, szoftverplatformot és berendezést támogató szolgáltatást. Ez megdöntötte a hasonló projektek legrövidebb építési idejének rekordját.

图片 1

[A HNAC nagyszerű eredményt ért el] A Guangdong Maoming Binhai New Area Water Plant Project megdöntötte a hasonló projektek legrövidebb építési idejére vonatkozó rekordot Guangdong tartományban

Legyen szó több ezer kilométeres utazásról a projekt helyszínére a járvány idején a projekt előrehaladásának biztosítása érdekében, vagy az ügyfél ésszerű ütemezésének összehangolásáról a vízellátási feladat elvégzésére az építési folyamat során, a HNAC projekt műszaki csapatának professzionalizmusa és szigorúsága egyöntetű dicséretet kapott a vásárlóktól. Az időszak során a megrendelő megvizsgálta a cég intelligens üzemeltetési és karbantartási menedzsment szolgáltatási képességeit, kiemelten elismerte a cég technológiai és menedzsment szintjét, valamint projektkarbantartási szerződést írt alá az együttműködés további elmélyítése érdekében.

A projekt jellemzőinek és léptékének megfelelően a vállalat létrehozta a HNAC Technology Maoming Binhai New Area csapvíz projektrészlegét, amely projektmenedzserekkel, berendezés-karbantartó mérnökökkel és műszaki képzési mérnökökkel szerelte fel a projektberendezések karbantartási szolgáltatásait és a tiszta vizet. a szennyvízminőségi előírásoknak megfelelően, rendszeresen vízkezelési szolgáltatásokat nyújtani. Ugyanakkor a HNAC technikai képzésben részesítette a tulajdonos megfelelő személyzetét, és együttműködött az ügyfelekkel a Binhai New Area Water Plant-ból, hogy a maomingi vízszolgáltató viszonyítási alapját képezze.

图片 2 副本

December 14-én délelőtt a Maoming Binhai New Area Water Investment Co., Ltd.-ben (a továbbiakban: a továbbiakban:) megtartották az aktuális karbantartási szolgáltatás keretében az érintett munkatársak szakmai színvonalának javítását célzó műszaki képzési osztály megnyitóját. "Vízbefektetési Társaság"). Yang Houde, a befektetési társaság vezérigazgatója, Wu Xiaofang, a HNAC intelligens üzemeltetési és karbantartási részlegének vezérigazgató-helyettese és Li Donglin, a vízügyi részleg vezérigazgató-helyettese vett részt az eseményen. Az ünnepséget Cai Tingting, a Water Investment Corporation Integrált Menedzsment Osztályának igazgatója vezette.

图片 3 副本

Yang Houde, a vízügyi befektetési társaság vezérigazgatója rámutatott, hogy a vízügyi befektetési társaságnak a Binhai New Area víziparának fejlesztési igényeire kell épülnie, és arra kell törekednie, hogy kiváló minőségű vízellátást és üzemeltetést építsen ki. platform a Binhai New Area-ban. Az MTA által nyújtott vízitelep-karbantartási szolgáltatást lehetőségként kell felfogni a vízmű-üzemeltetési és -gazdálkodási tehetségek és gerincerők képzésére a vízellátó rendszer önálló működése, a biztonságos termelés és karbantartás irányítása érdekében.

图片 4

A többenergiás IoT-technológia vezetőjeként a HNAC eltökélt szándéka, hogy a "tulajdonosok szeme és agya" legyen, diverzifikált és testre szabott első osztályú intelligens üzemeltetési és karbantartás-menedzsment szolgáltatásokat nyújtson, és közösen új fejezetet írjon a vízellátási üzletágban. Binhai új terület.


 További irodalom:


Maoming Binhai New Area Water Supply Project (EPC) Az újonnan épített vízüzem a Maoming Port Avenue és a 325 National Road metszéspontjában található Binhai New Area területén. A teljes földterület mintegy 109 hektár. A vízmű teljes tervezési léptéke 100 ezer m³/nap. A projekt kivitelezési mérete 50 ezer m³/d. A projekt az MTC-3W vízkezelő intelligens rendszert használja a teljes gyártási folyamat vezérlésére, több fő bevonásával, beleértve az elektromos, mechanikai és vízkezelést. A berendezések üzemeltetését, üzemeltetését, karbantartását, hibakezelését, karbantartását szakképzettséggel és több magas tudományos szintű, üzemeltetési és karbantartási ismeretekkel rendelkező üzemeltetési vezetői személyzettel kell ellátni. A HNAC intelligens karbantartási szolgáltatásokat nyújt a Binhai New Area-i vízerőmű számára műszaki képzések és berendezések karbantartása révén, hogy biztosítsa a berendezések és rendszerek hatékony és biztonságos működését.

Előző: [Retrográd, indulás] A HNAC Nauru Smart Grid Project zökkenőmentesen indult

Következő : Egyik sem