EN
Minden kategória

Hírek

Főoldal>Hírek

A HNAC segített a Huiyang Kerületi Mezőgazdasági és Vízügyi Iroda vízelvezető szivattyúállomásának üzemeltetési és karbantartási készségfejlesztő tanfolyamának sikeres lebonyolításában

Idő: 2021-04-27 Találatok: 85

A Huiyang kerületi vízelvezető szivattyúállomás üzemeltetői és vezetői személyzetének üzleti képességének és működési készségeinek további javítása, valamint a vízgazdálkodás fejlesztésének igényeihez való alkalmazkodás az új helyzetben. Jelenleg a Huiyang Kerületi Mezőgazdasági, Vidéki és Vízügyi Iroda, Huizhou City, Guangdong tartomány (a továbbiakban: "Mezőgazdasági és Vízügyi Iroda") a Yongliangban tartottak képzést a vízelvezető szivattyúállomás üzemeltetési és karbantartási ismereteiről. Diwei Iroda a Huiyang kerületben.
A képzés megnyitó ünnepségét Liu Yaorong, a Guangdong tartomány Huizhou városának Huiyang kerületének Mezőgazdasági és Vízügyi Hivatalának igazgatóhelyettese vezette. A Mezőgazdasági és Vízügyi Iroda, a Liangjing Városi Népi Kormány, a Pingtan Városi Népi Kormányzat, a Pingtan Diwei Iroda, a Danshui River Danao River illetékesei, összesen 32 üzleti gerinccel a Mérnöki Iroda és a Yongliang Diwei Iroda részt vettek a kiképzés.

图片 1


További irodalom:


A Huiyang kerületi Mezőgazdasági és Vízügyi Iroda vízvédelmi projektmenedzsment részlegének összesen 12 vízelvezető állomása van, ezek a Danshui River Danao Folyógazdálkodási Hivatal, a Yongliang Gátgazdálkodási Iroda és a Pingtan Gátgazdálkodási Iroda. 2021 januárja óta a Huazi Technology 12 lefolyóállomást biztosított Huiyang kerületben a berendezések ellenőrzésével, rendszeres karbantartásával és rendszeres karbantartásával, beleértve a vízszivattyúkat, motorokat, nagy- és kisfeszültségű berendezéseket, számítógépes felügyeletet és védelmet, egyenáramú rendszereket, kapukat és emelőket. Karbantartási és megelőző teszteket végez, és olyan szolgáltatásokat nyújt, mint az árvízi szezon, a sürgősségi mentés és a műszaki képzés.

图片 2

图片 3

Előző: 181 millió! A HNAC nyerte a nigeri Kandaji vízerőmű elektromechanikus berendezéseinek szállítására és telepítésére kiírt ajánlatot.

Következő : [Retrográd, indulás] A HNAC Nauru Smart Grid Project zökkenőmentesen indult