EN
Minden kategória

Hírek

Főoldal>Hírek

HNAC intelligens üzemeltetési és karbantartási üzleti növekedési megjegyzések: Beijiao városi szivattyúállomás elektromos, gerjesztő és egyenáramú rendszer karbantartási projektje

Idő: 2021-07-07 Találatok: 53

[Útmutató]
A teljes iparági lánc előnyeire, erős műszaki platformra, professzionális üzemeltetési és karbantartási csapatra, kiforrott irányítási rendszerre és tudományos üzemeltetési és karbantartási módszerekre támaszkodva a HNAC vízgazdálkodást, vízenergiát, átalakítást és elosztást, áramelosztó hálózatokat, környezetvédelmi szolgáltatásokat nyújtott. védelmi vízkezelés és új energia. Más területeken dolgozó felhasználók berendezések üzemeltetési, karbantartási és nagyjavítási szolgáltatásokat nyújtanak, hogy segítsenek megoldani az olyan problémákat, mint a személyzeti, menedzsment, technológiai és juttatások. A HNAC 2021 júniusában megkapta az "Intelligens üzemeltetés és karbantartás vezető gyártója Kínában" díjat.

图片 1

Az ügyfelek jobb kiszolgálása érdekében a HNAC szembesül az energiatermelés és az energiafogyasztás szerteágazó igényeivel, és olyan információs technológiák felhasználásával, mint a tárgyak internete, a big data és a mesterséges intelligencia, egy többenergiás IoT adatközpont épült, hogy elérje a az energiaáramlás és az információáramlás mély integrációja. Jelenleg az adatközpont több száz telephelyhez kapcsolódik a felhasználói üzemek biztonságos és hatékony működése érdekében.

图片 2

2018-ban a cég 13 szivattyúállomás elektromos, gerjesztő és egyenáramú rendszer-karbantartási projektjeit vállalta Beijiao Townban. A megbízható karbantartási és karbantartási irányítási rendszerrel, valamint a helyszíni üzemeltető és karbantartó személyzet jó professzionális minőségével a vállalat kiváló technológiát alkalmaz az elektromos, gerjesztő és egyenáramú rendszerek stb. fejlesztéséhez. A berendezéseket rendszeresen ellenőrzik és karbantartják. Ugyanakkor rendkívüli szolgálatot teljesít heves esőzések és áradások esetén, hogy gyorsan reagáljon a veszélyhelyzetekre és biztosítsa 13 szivattyútelep biztonságos és stabil működését. Emiatt a munkáltató nagyfokú elismerésben és dicséretben részesített bennünket. A szerződés lejárta után megnyerte az első helyet a pályázaton, és megújította a karbantartási szerződést 19 Beijiao város szivattyútelepének elektromos, gerjesztő és egyenáramú rendszerére.

Projekt léptékű

Az üzemeltetési és karbantartási projekt 2018-tól 2020-ig 13 szivattyútelep áramelosztó helyiség berendezését foglalja magában, ezek száma 23 transzformátor, 75 nagyfeszültségű szekrény, 54 kisfeszültségű szekrény, 16 kondenzátor szekrény, 29 gerjesztő és DC. képernyők;
2021-től 2023-ig az üzemeltetési és karbantartási projekt 21 kapuállomásra és áramelosztó helyiség berendezésére bővül a vízügyi épületben, melynek száma 31 transzformátor, 92 magasfeszültségű szekrény, 80 kisfeszültségű szekrény, 22 kondenzátor szekrények, és 30 gerjesztő eszköz és egyenáramú képernyő.

图片 3 副本

Munkaerő

A jelenlegi karbantartó csapat 9 főből áll, ebből 1 fő elektromechanikus vagy villamos középfokú projektvezető, valamint 8 fő speciális üzemeltetési bizonyítvánnyal rendelkező karbantartó (villanyszerelő).

图片 4

图片 5

A karbantartó csapat rendszeresen jelentést készít a berendezés állapotáról

Szolgáltatás tartalma

● Rendszeresen végezzen berendezések ellenőrzését, karbantartását, nagyjavítását és megelőző vizsgálatait.

● Vészhelyzeti ügyelet és vészhelyzeti reagálás.

●Technikai támogatás, például berendezések módosítása és az ügyeletes személyzet műszaki képzése.

● A berendezések állapotának intelligens kezelése és ellenőrzése.

图片 6

Karbantartó csapat a berendezések karbantartásáért

Előző: A HNAC részt vett a 12. Nemzetközi Infrastrukturális Beruházási és Építési Csúcstalálkozón

Következő : [Projekthírek] A Chenzhou Jiucaiping energiatároló erőművet sikeresen csatlakoztatták a hálózathoz próbaüzem céljából