EN
Minden kategória

Hírek

Főoldal>Hírek

A HNAC részt vett a 12. Nemzetközi Infrastrukturális Beruházási és Építési Csúcstalálkozón

Idő: 2021-07-24 Találatok: 44

Július 22. és 23. között Makaóban került megrendezésre a "12. Nemzetközi Infrastrukturális Beruházási és Építési Csúcstalálkozó Fóruma", amelyet a Kínai Nemzetközi Vállalkozók Szövetsége és a Makaói Kereskedelmi és Befektetési Ügynökség közösen támogatott. A HNAC International vezérigazgatója, Zhang Jicheng, Li Na vezérigazgató-helyettes, Chu Aoqi vezérigazgató-helyettes és Qiu Jing marketingigazgató vett részt az ülésen.

图片 1

He Yicheng, a Makaói Különleges Közigazgatási Terület vezérigazgatója, Fu Ziying, a Makaói Központi Bizottság összekötő irodájának igazgatója, Yao Jian, igazgatóhelyettes, Ren Hongbin, a kereskedelmi miniszter asszisztense, Liu Xianfa, a Makaói Központi Bizottság különleges biztosa a makaói külügyminisztérium biztosának hivatala, Gao Kaixian, a Makaói Különleges Közigazgatási Terület Törvényhozó Tanácsának elnöke, valamint 42 kínai ország diplomáciai megbízottja és nemzetközi pénzügyi intézmények vezetői társelnökei voltak a megnyitó ünnepségnek. a fórumról. A jelenlegi nemzetközi infrastrukturális beruházások és építkezések legbefolyásosabb iparági eseményeként ez a fórum a „Kézfogás a nemzetközi infrastrukturális együttműködés új fejlesztésének előmozdítása érdekében” témával került megrendezésre, online és offline módszerek kombinációjával, 71 országból és régióból vonzza a résztvevőket. A régió több mint 1,300 egységéből több mint 500 ember vett részt, hogy megvitassák az olyan témákat, mint az ipar fejlődésének új lehetőségei a járvány utáni időszakban, a zöld fejlesztés és a pénzügyi innováció.

A megnyitó ünnepségen mondott beszédében He Yicheng kijelentette, hogy a Nemzetközi Infrastruktúra Fórum fontos platformmá fejlődött az „Öv és út” építésének előmozdításához, valamint a Kína és a portugál nyelvű országok közötti együttműködés elmélyítéséhez az infrastruktúra terén. A China Unicom és a "Soft Unicom" szabályok és szabványok hozzájárultak erősségeikhez.

图片 2

He Yicheng, Makaó Különleges Közigazgatási Területének vezérigazgatója beszédet mond

Az új koronatüdőgyulladás-járvány hatásával szemben Ren Hongbin azt szorgalmazta, hogy az országok támogassák a regionális infrastruktúra összekapcsolását, szerezzenek kiegészítő előnyöket, tárgyaljanak közös építkezésről és osszák meg az eredményeket; a beruházási és finanszírozási modellek megújítása, az infrastruktúra finanszírozási csatornáinak szélesítése; a zöld fejlesztés előmozdítása és az innováció az új infrastruktúra építésének irányítása érdekében

图片 3

Ren Hongbin kereskedelmi miniszter-helyettes beszédet mondott

Az ülésen Fang Qiuchen, a Kínai Külföldi Vállalkozók Kereskedelmi Kamara elnöke elnökölt a "Belt and Road" Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztési Index (2021) és a "Belt and Road" National Infrastructure Development Index Report (2021) kiadásában. ), az iparág megragadásához A nemzetközi infrastruktúra piac trendjei és lehetőségei a járvány utáni korszakban értékes referenciát és szellemi támogatást nyújtanak.

图片 4

Fang Qiuchen, a Kínai Nemzetközi Vállalkozók Szövetségének elnöke, a fórum elnöke

Az időszak során az MTA képviselői és vendégei mélyreható kommunikációt és eszmecserét folytattak az új helyzetben az „öv és út” országok infrastruktúra-fejlesztésének kockázatairól és kihívásairól, és közösen megvitatták az energetikai, környezetvédelmi alkalmazási lehetőségeket. védelem, vízvédelem és ipari informatizálás a jövőben. Egyesítse erőit ezen a területen az együttműködés erősítése és az együttműködésen alapulóbb projektek megvalósításának előmozdítása érdekében. Ugyanakkor megosztották tapasztalataikat a kínai, kenyai, szenegáli, angolai, perui, zimbabwei és más országok küldötteivel is olyan témákban, mint az energiaépítés, az üzemeltetés és karbantartás irányítása és ellenőrzése, valamint a vidéki vízbiztonság. A többenergiás IoT-technológiát magába foglaló csúcstechnológiás vállalkozásként a HNAC hatékonyan lép kapcsolatba a kormánnyal, a vállalkozásokkal és más felekkel a technológia, a termékek és a szolgáltatások terén, és új utakat és új intézkedéseket fog feltárni a nemzetközi együttműködéshez a közös előmozdítása érdekében. A nemzetközi infrastrukturális együttműködés hozzájárulhat a magas színvonalú és fenntartható fejlődéshez.

图片 5

Csoportkép a HNAC résztvevőiről

Előző: A Közép-afrikai Köztársaság elnöke részt vesz a Boali 2 vízerőmű befejezésének ünnepségén

Következő : HNAC intelligens üzemeltetési és karbantartási üzleti növekedési megjegyzések: Beijiao városi szivattyúállomás elektromos, gerjesztő és egyenáramú rendszer karbantartási projektje