EN
Minden kategória

Hírek

Főoldal>Hírek

A HNAC részt vett a 2. Kína-Afrika Gazdasági és Kereskedelmi Expón

Idő: 2021-09-30 Találatok: 169

26. szeptember 29. és 2021. között Changsha-ban rendezik meg a második Kína-Afrika Gazdasági és Kereskedelmi Expót, melynek témája „Új kiindulópont, új lehetőség és új tettek”, amelyet a Kereskedelmi Minisztérium és a Hunan tartomány népi kormánya támogat. Hunan. Yang Jiechi úr, a Kínai Kommunista Párt Központi Bizottsága, a Politikai Hivatal tagja és a Központi Külügyi Bizottság Hivatalának igazgatója részt vett a megnyitó ünnepségen és beszédet mondott. Wang Xiaobing úr, a Huaneng Automation Group elnöke, Zhou Ai úr, a HNAC Technology Co., Ltd. alelnöke, Zhang Jicheng úr, a HNAC Technology International vezérigazgatója és Liu Liguo úr, a HNAC International vezérigazgatója ( Hongkong), valamennyien részt vettek a „Kína-Afrika Infrastruktúra Együttműködési Fórumon” és számos olyan témafórum-tevékenységben, mint a „Különleges promóciós konferencia az afrikai országok számára” és a „2021-es Kína-Afrika Új Energiaügyi Együttműködési Fórum”. a vendégekkel a Kína-Afrika infrastrukturális együttműködés helyreállításáról és fejlesztéséről a járvány utáni időszakban.

图片 1

 Wang Xiaobing, a Huaneng Automation Group elnöke beszédet mondott „Innovatív együttműködési modellek és világítsd meg a zöld afrikát” témában a „2021 Kína-Afrika Új Energia Együttműködési Fórumon”. Kiemelte, hogy Afrikában, különösen a szubszaharai régiókban van áramhiány, ahol az áram nélkül élők száma meghaladja az 50 százalékot, és ez komoly környezeti és higiéniai problémákkal jár együtt. Javasolta, hogy a Selyemút szellemiségét vegyék útmutatásul, középpontjában a zöld energia fejlesztésével, innovációs üzleti modelleken, cserekereskedelem feltárásán, valamint Afrika gazdag természeti erőforrásainak felhasználásán keresztül a legmegfelelőbb energiatervek megfogalmazásához. Afrika fejlődése annak érdekében, hogy elősegítse Afrika ökológiájának egészséges fejlődését.

图片 2

A HNAC a Külföldi Vállalkozók Kínai Kereskedelmi Kamara egyik fő tagegysége és a Hunan Tartományi Külgazdasági Együttműködési Vállalkozások Szövetségének alelnöke. Az évek során elköteleztük magunkat az „Egy övezet, egy út” nemzeti stratégia megvalósítása, az energiaterület elmélyítése, valamint az infrastruktúra-építés és a technikai segítségnyújtás fellendítése mellett a fejlődő országokban és régiókban.
Ezen a Kína-Afrika Gazdasági és Kereskedelmi Kiállításon a HNAC, mint a Közép-afrikai Köztársaság, a Nigeri Köztársaság és a Gaboni Köztársaság fogadóegysége, az online és offline mód kombinációját alkalmazza a kiállítás releváns tartalmának népszerűsítésére. több ország nagykövetei és tisztviselői Információmegosztási csatornákat hozzon létre a tengerentúli együttműködéshez, és nyisson meg egy szélesebb világot. A HNAC ezenkívül több mint tíz hazai és külföldi céggel folytatott mélyreható kommunikációt és tárgyalást az új energia, az új infrastruktúra, a környezetvédelem és az irányítás területén, valamint több mint 20 együttműködési szándékot ért el az expo időszakában készülő és tervezett nemzetközi projektekkel kapcsolatban. .

Előző: Egyik sem

Következő : Jó hír | A HNAC Technology Co., Ltd. nyerte a Guangdong Yuehai Wulan atomvízerőmű-projektre vonatkozó ajánlatot

Forró kategóriák