EN
Minden kategória

Hírek

Főoldal>Hírek

A Közép-afrikai Köztársaság elnöke részt vesz a Boali 2 vízerőmű befejezésének ünnepségén

Idő: 2021-08-12 Találatok: 55

11. augusztus 2021-én a Közép-afrikai Köztársaságban, Umberambako tartomány Boali városában, a projekt helyszínén tartották a HNAC által vállalt Boali 2 vízierőmű, a Közép-afrikai Köztársaság legnagyobb vízerőművének helyreállítását és megépítését.

图片 1

Faustin Alchange Tuvadra, a Közép-afrikai Köztársaság elnöke, Sarangi nemzetgyűlés elnöke, Henry-Marie Dondela miniszterelnök, Chen Dong közép-afrikai kínai nagykövet, Gao Tiefeng, a Kína-Afrika Üzleti Együttműködési Iroda kínai tanácsosa, Iris, az Afrikai Fejlesztési Bank csoport képviselője, energia- és vízügyi fejlesztési miniszter, Umberram Bako tartomány kormányzója és kormányzóhelyettese, a Boali városi misszió elnöke és parlamenti képviselő, a China-Africa Electric Power Company vezérigazgatója és a kapcsolódó tisztviselők, a Kínai Gezhouba Group, a HNAC Technology Co., Ltd., a Shanxi Construction Investment Group és más résztvevő felek képviselői, Boali város tisztviselői és a tömegek képviselői vettek részt az ünnepségen. Különböző országok több mint 300 küldötte és helyi lakos tanúja volt, Tuvadela elnök egy kattintással elindította az energiatermelési műveletet, és a helyi mainstream média, például a Közép-afrikai Nemzeti Televízió, a "Zango Afrika" és a Közép-afrikai Nemzeti Hírügynökség követte és beszámolt. valós időben. A HNAC projektmenedzsere, Yang Xian meghívást kapott a befejező ünnepségre a vállalat nevében, és átvette a Közép-afrikai Köztársaság elnöke által odaítélt "Elnöki érmet".

Díjátadó ünnepség

图片 2 副本

Tuvadela elnök beszédet mondott az ünnepségen, és szívből gratulált a Boali 2 projekt ütemterv és minőségi befejezéséhez. Elmondta, hogy a projekt áramtermelő működése megoldotta a helyi lakosság villamosenergia-problémáját, és a helyi lakosság javát szolgálta. Ez a két ország közötti hosszú távú barátság tanúsága. Őszintén köszönetet mondott a kínai vállalkozásoknak a Közép-afrikai Köztársaságnak nyújtott építési támogatásért, és nagyon méltatta a projekt résztvevőinek kemény munkáját.

图片 3 副本

Tuvadela elnök megvizsgálja a Boali 2 projektet

图片 4

图片 5

Tuvadra elnök egy kattintással elindítja az energiatermelési műveletet

A Közép-afrikai Köztársaság egy tengerparttal nem rendelkező ország az afrikai kontinens közepén, és a világ egyik legkevésbé fejlett országa. Az országos áramellátási ráta mindössze 8%, a fővárosi áramellátási ráta pedig csak 35%. A Boali 2 vízerőmű Boali városában, Umberambako tartományban, Közép-Afrikában található. Az erőmű elkészülte óta évtizedek óta működik. Az alkatrészek súlyosan elöregedtek, gyakran előfordulnak hibák, nem megfelelő az áramtermelés hatékonysága, ami nem tudja garantálni a helyi lakosság napi áramszükségletét. . 2016-ban az Afrikai Fejlesztési Bank úgy döntött, hogy segítséget nyújt a kínai és az afrikai kormánynak a Boali 10 vízerőmű első ütemében a 2 MW-os erőmű és távvezeték rekonstrukciójához, valamint a második ütem megépítéséhez.

图片 6

Projekt Panoráma nézet

A projekt 2019 februárjában indult és 11. augusztus 2021-én fejeződik be. A projekt kivitelezése során számos teszten ment keresztül, mint például járványok, háborúk és vészhelyzetek, de a projektcsapat soha nem volt kaotikus, tudományosan szervezett és legyőzött a nehézségeket jó szellemiséggel a projekt zökkenőmentes befejezése érdekében.

图片 7

A projekt befejezése és hivatalos üzembe helyezése nemcsak a helyi áramhiány-helyzeten javított, hanem pozitív hatással van a közép-afrikai befektetési, üzleti és foglalkoztatási környezetre is, felgyorsítva a társadalmi stabilitást és elősegítve a gazdasági fejlődést. Ez egy kulcsfontosságú megélhetési projekt a Közép-afrikai Köztársaságban. .
A jövőben a HNAC és a műszaki személyzet továbbra is a helyszínen állomásozik, hogy üzemeltetési, karbantartási és műszaki szolgáltatásokat nyújtson a projekthez.


További olvasnivalók

    A Közép-afrikai Köztársaság az afrikai kontinens közepén található, nyugaton Kamerunnal, keleten Szudánnal, északon Csáddal, délen pedig Kongóval (Kinshasa) és Kongóval (Brazzaville) határos szárazföldi területtel. 623,000 26 négyzetkilométer. Közép-Afrika a trópusokon található, meleg éghajlattal. A hőmérséklet-különbség egész évben kicsi (az éves átlaghőmérséklet 1000°C), de a nappali és éjszakai hőmérséklet különbség nagy. Az egész év száraz évszakra és esős évszakra oszlik. Május-október az esős évszak, novembertől áprilisig a száraz évszak. Az évi átlagos csapadékmennyiség 1600-49 mm, ami délről északra fokozatosan csökken. Közép-Afrika vízkészletekben gazdag. A fő folyók közé tartozik az Ubangi folyó és a Wam folyó. Az Egyesült Nemzetek Szervezete által bejelentett 67 legkevésbé fejlett ország egyike. A lakosság több mint 74%-a a szegénységi küszöb alatt él, és a foglalkoztatott népesség a nemzeti munkaerő mintegy 80%-át teszi ki. Közép-Afrikát a mezőgazdaság és az állattenyésztés uralja, viszonylag bőséges természeti erőforrásokkal, rendkívül gyenge és elmaradott ipari infrastruktúrával, a nemzetgazdaság lassú fejlődésével, az ipari termékek és a napi szükségletek több mint XNUMX%-a importtól függ.

Előző: Jó hír | A HNAC Technology Co., Ltd. nyerte a Guangdong Yuehai Wulan atomvízerőmű-projektre vonatkozó ajánlatot

Következő : A HNAC részt vett a 12. Nemzetközi Infrastrukturális Beruházási és Építési Csúcstalálkozón