EN
Minden kategória

Hírek

Főoldal>Hírek

[Projekthírek] A Chenzhou Jiucaiping energiatároló erőművet sikeresen csatlakoztatták a hálózathoz próbaüzem céljából

Idő: 2021-06-21 Találatok: 67

Június 18-án a Hunan Power Grid-Chenzhou Jiucaiping Energy Storage Power Station, a HNAC által épített második ütemű akkumulátoros energiatárolási demonstrációs projekt helyszínét sikeresen csatlakoztatták a hálózathoz próbaüzem céljából.
图片 1

A Chenzhou Jiucaiping Energy Storage Power Station projekt a meglévő alállomás szabad területét használja építkezésként. Az építési lépték 22.5MW/45MWh a 10kV AC oldalon. Elektrokémiai energiatárolási technológiát és "teljes előregyártott kabin" elrendezést alkalmaz. A Huazi Technology biztosította a Kapcsolódó termékek és szolgáltatások projektet.

图片 2

A projekt befejezése nagymértékben javította az új energiafelhasználás szintjét a tartományban, és javult a Hunan Power Grid áramellátási kapacitása csúcsterhelési órákban, ami mérsékelten lassíthatja az elektromos hálózat infrastrukturális beruházásait és képes támogatni a tranzienseket. az elektromos hálózat biztonsága és stabilitása.


További irodalom:


A Hunan Power Grid második ütemű akkumulátoros energiatárolási demonstrációs projektjének építése 2020 októberében kezdődik, 60MW/120MWh összteljesítménnyel. Négy telephelyes (7.5MW, 10MW, 20MW, 22.5MW) hozzáférési tervet fog használni, a hozzáférési feszültség szintje 10kV. Ennek a projektnek a négy energiatárolós erőműve egymás után került üzembe, és első ütemben a három Furong, Langli és Yannong energiatároló erőművel együtt szolgálja majd ki az elektromos hálózatot, ami nagymértékben növeli a teljesítményt. a hálózat azon képessége, hogy elfogadja a megújuló energiát, erősítse az elektromos hálózat szabályozását, és támogassa a tartományt.
A 14. ötéves terv időszakában a biztonságos hálózati csatlakozás és az új energia fogyasztása kedvező feltételeket teremt a megújuló energia erőteljes fejlesztéséhez, és nagy jelentőséggel bír az elektromos hálózat, az áramellátás biztonságos és stabil működésének javításában. a Hunan Villamosenergia-hálózat garanciális szintjét, valamint a szolgáltatási terület gazdasági fejlődését.

Előző: HNAC intelligens üzemeltetési és karbantartási üzleti növekedési megjegyzések: Beijiao városi szivattyúállomás elektromos, gerjesztő és egyenáramú rendszer karbantartási projektje

Következő : 181 millió! A HNAC nyerte a nigeri Kandaji vízerőmű elektromechanikus berendezéseinek szállítására és telepítésére kiírt ajánlatot.